Presale bijna van start!

Presale bijna van start!

Over een paar weken gaat de presale van start!

Met een grote glimlach op ons gezicht presenteren we je deze nieuwsbrief van het project Dorps Dijkstraten in Best. Een nieuwsbrief met mooi nieuws, want de verkoop komt steeds dichterbij en binnenkort gaan we starten met de presale!

Hoe ver zijn we?

Momenteel wordt hard gewerkt aan het afronden van het definitief ontwerp en het gereedmaken van de verkoopstukken en we staan op het punt om prijsafspraken te maken met de aannemer voor de realisatie van het project.

Inmiddels zijn er overeenkomsten gesloten met Van den Berk & Kerkhof en Ed Willems Makelaardij. Zij gaan de verkoop van de woningen voor ons verzorgen.

Presale

We krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, binnenkort met een presale!

Op het moment dat de presale start kun je op de website alle informatie vinden over de diverse woningtypes, afmetingen en prijsindicatie. Uiteraard word je bovendien middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de datum en procedure van de presale