Zie jij jezelf ook al wonen in Dorps Dijkstraten in Best?

 Zie jij jezelf ook al wonen in Dorps Dijkstraten in Best?
In Dorps Dijkstraten is het echt thuiskomen. Hier vind je dorpse gemoedelijkheid, gezelligheid en een spiksplinternieuw huis dat klaar is voor de toekomst. Met alles wat je nodig hebt in de buurt. Best, een dorp met stadse voorzieningen!
 
De woningen
In fase 5 van Dijkstraten verrijst Dorps Dijkstraten. 23 Mooie eengezinswoningen met voor ieder wat wils. Ben je nu op zoek naar een betaalbare rijwoning of een wat grotere vrijstaande woning, Dorps Dijkstraten biedt het allemaal. Er komen 7 rijwoningen, 6 drie-onder-een-kap woningen, 8 twee-onder-een-kap woningen en 2 vrijstaande woningen

De architectuur
Kenmerkend aan de woningen zijn de karaktereigenschappen die typerend zijn voor een “modern” Brabants dorp. Er is veel variatie in de woningtypes, de lokale rode en bruine bakstenen komen terug en de kozijnen worden uitgevoerd in Brabants grijs. Het project is vorige maand goedgekeurd door de gemeente Best in Welstand. Bijgevoegd alvast een eerste schets impressie om je alvast een beeld te geven bij het plan.
Planning
Op dit moment is de architect begonnen aan de afronding van het tekenwerk. Daarna zullen we meer beelden van de ontwerpen naar buiten brengen. De woningen komen naar verwachting halverwege maart in de verkoop. Uiteraard wordt je als belangstellende daar tijdig van op de hoogte gebracht!